หนุ่มอายุ 16 ทำงาน แต่นายจ้างไม่จ่าย ค่าแรง ได้พี่ใจดีช่วยเอาไว้

0
677

เฟซบุ๊กชื่อ Wirat Sawangarom‎ ที่ได้โพสต์เล่าเหตุการของชายวัย 16 ปีที่มาทำงาน โดยระบุข้อความว่า เด็กน้อย 16 ปี จากเลิงนกทา ยโสธร มาทำงานก่อสร้างนำหมู่กะถูกเขาตั๋ว ได้ยินข่าวปู่ไม่อยู่แล้ว สิกลับไปหาปู่ หมู่กะหนีขาดการติดต่อ เงินทำงานกะบ่ได้ มีเงินติดตัวอยู่ 10 บาท ตัดสินใจเดินออกจากที่พักแถว FBT ฉลองกรุง ตั้งแต่ 6 โมงแลง

สิไปหางานทำแถวมีนบุรีจักมื้อก่อนพอได้ค่ารถกลับบ้านพะนะ ทั้งที่บ่รู้มีนบุรีมันเป็นจังได๋ มีนบุรีมันอยู่ทางได๋ ได้ยินแต่คนข้างห้องว่า มีนบุรีประกาศรับคนงานขนผักรับค่าจ้างรายวันอยู่พะนะ ถามคนมาตลอดทาง เดินจนถึงตี 3 กำลังถึงคลองลำกอไผ่ ฉลองกรุง บ๋ะ ช่างไม่กลัวเด็กแว้นเขาเอาไปกินเนาะ

โพสต์ดังกล่าว

โชคดีของโตอยู่ ที่มาพ้อซุมทีมงานอ้าย ถึงสิผู้ฮ้ายแต่ก็ใจดีอยู่ เอ่าๆบ่เป็นหยัง เมื่อบุญนำพาวาสนานำส่ง คั่นบ่เคยสร้างบุญนำกันคงสิบ่ได่มาพ้อกัน เอาจังซี่ บ่ต้องห่วง พวกอ้ายสิลงขันส่งค่ารถ พร้อมทั้งค่าใช้จ่ายระหว่างเดินทาง พร้อมอาสาพาไปซื้อตั๋ว แถมเลี้ยงข้าวแซ่บๆส่งขึ้นรถกลับบ้านเอง คั่นบ่แม่นถูกเลขสิฝากเงินไปทำบุญงานปู่นำหลายกว่านี้ยุ แต่งวดก่อนอ้ายกะทันได้จ่ายเขาอยู่ เดินทางโดยตลอดปลอดภัยเด้อ ขอบคุณเรื่องราวจาก ธีระชาติ หลงคำรัตน์

ภาพจาก เฟซบุ๊ก Wirat Sawangarom

ทิ้งคำตอบไว้

Please enter your comment!
Please enter your name here